Afspraak Maken, vragen over Afspraak

Leuk dat je een afspraak wilt maken.

Naast de mogelijkheid tot het maken van een afspraak, vind je hier wat links naar definities, zoals deze op STAP uit de MATRIX gehanteerd worden. (De ervaring leert, dat het prettig is – maar niet vanzelfsprekend – te weten ‘dat we het over hetzelfde hebben’.)

Mogelijkheden

Voor een uitgebreide beschrijving met betrekking tot de mogelijkheden, kijk je op de betreffende pagina.

Spelregels & Disclaimer

Kijk voordat je een afspraak maakt, ook even op de pagina ‘Spelregels en Disclaimer‘, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten, en – zeker zo belangrijk – wat er van jou verwacht wordt.

 

Loslaten van energie, breken van de kettingen

Tarieven

De kosten voor deze dienstverlening gaat uit van een tarief van 50 Euro per uur.

Soms is er echter hulp nodig bij een urgent / acuut probleem, maar zijn de financiën niet toereikend. In die gevallen kan er voor gekozen worden het tarief, in overleg naar jouw draagkracht  vast te stellen. Soms wordt besloten het probleem zelfs ‘om niet’ (gratis dus) aan te pakken.

Dit zorgt er allereerst voor, dat de hulpverlening voor een ieder toegankelijk is. Bijkomend voordeel is, dat deze optie er voor zorgt, dat er niet ook nog eens een financieel probleem ontstaat, naast het probleem waarvoor je in eerste instantie bij STAP uit de MATRIX aanklopte.

Afspraak maken, vragen over afspraak

Kijk op STAP uit de MATRIX voor meer informatie…

Logo STAP uit de MATRIX

* Mocht je STAP uit de MATRIX willen ondersteunen kan dit het best door middel van een donatie, waarmee de kosten en een stukje tijd gecompenseerd kan worden. Kijk voor meer informatie op de pagina doneren, elders op deze website.