Afspraak Maken, vragen over Afspraak

Leuk dat je een afspraak wilt maken.

Voordat je een afspraak maakt, moet één ding duidelijk zijn. Ik ben er niet toe in staat, of op uit, om jouw problemen op te lossen, Mijn rol is die van gesprekspartner, maar het is en blijft jouw leven / belevingswereld, en is daarmee altijd jouw eigen proces en verantwoordelijkheid.

Wel kunnen we samen kijken of deze problemen werkelijk problemen zijn, of dat er wellicht iets anders aan de hand is. Voel je welkom, gewoon zoals je bent. (Dat is mijn insteek erin.)

 

 

Mogelijkheden

 • Je kunt me benaderen via onderstaand formulier (of email) met je vraag. Wanneer er tijd voor is, en ik denk iets zinnigs toe te kunnen voegen, krijg je dan een antwoord of vervolgvraag.
  Het verzoek is om de berichten kort en to the point te houden, i.v.m. de tijd.
 • Ook kun je via onderstaan formulier een afspraak maken voor een gesprek via één van de moderne communicatiemogelijkheden.  (Denk aan whatsapp, Facebook messenger, of eventueel skype.)
  We zullen dan een tijdstip kiezen waarop we contact hebben. Waarbij een sessie ongeveer een half uurtje zal duren. De skype mogelijkheid kan qua inplannen wat langer op zich laten wachten.
 • Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken op het (thuis)adres – hier. Daarvoor kun je ook een bericht sturen via onderstaan formulier.
  Een sessie zal dan ongeveer een uur duren.
 • Als laatste is het mogelijk om bij jou langs te komen.
  Ook in dit geval zal een sessie ongeveer een uur duren. (NB: hier geldt een andere vorm – waar het de kosten betreft.)

Kosten

STAP uit de MATRIX werkt niet via de reguliere manier van kosten in rekening brengen.   Dus na het contact bepaal je zelf wat de afspraak je waard is geweest.

De uitzondering hierop is, wanneer het zo is dat ik jou kant uitkom. In dat geval zullen in elk geval de reiskosten vergoed dienen te worden. 

 

Afspraak maken, vragen over afspraak

Kijk op STAP uit de MATRIX voor meer informatie…

Logo STAP uit de MATRIX

* Mocht je STAP uit de MATRIX willen ondersteunen kan dit het best door middel van een donatie, waarmee de kosten en een stukje tijd gecompenseerd kan worden. Kijk voor meer informatie op de pagina doneren, elders op deze website.