Bewustzijn is leidend: YouTube video (Engels)

Bewustzijn

Bewustzijn is leidend en kent alleen Bewustzijn.

In dit bericht wordt een video (in het Engels) gedeeld die op een vrij simpele manier aangeeft, dat bewustzijn leidend is (al het andere vindt plaats binnen dat bewustzijn), waardoor ‘kennis’ – buiten te weten, ‘ik ben’ – zich (bij wijze van spreken) ook binnen dit bewustzijn bevindt. Met andere woorden, er valt niks te weten, er valt niks te vinden, en er valt niks te doen. En dat allemaal terwijl er er toch alle schijn van lijkt te hebben, dat er hier iets staat geschreven.

 

Daarbij volgt (niet onderzocht) automatisch de aanname, dat er vanwege ‘het feit dat er iets geschreven staat’, ook wel iemand moet zijn, die het geschreven heeft.

Niets is echter zoals het lijkt.

De tekst in de video is afkomstig uit het boek ‘Theory of Everything’ (‘Theorie van alles’ in de Nederlandse vertaling), van Jed McKenna. (YouTube kanaal.)

 

Bewustzijn, ‘is’ geen (absolute) Waarheid

Uiteraard is ook dat waarover het in deze video gaat, niet ‘het’, omdat er over ‘het’ (de Waarheid, zoals het op STAP uit de MATRIX genoemd wordt) niets te zeggen valt, en er niet naar verwezen kan worden. Waar naartoe verwezen wordt is ‘de waarheid van wie of wat jij bent’.

Voor meer informatie, kijk je op STAP uit de MATRIX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *