Doneren

Situatie

Wat gedaan wordt met betrekking tot STAP uit de MATRIX, gebeurt vanuit passie. De insteek is, dat iets laten zien aan mensen, wat feitelijk hun geboorterecht is, nadat dat ‘zelf’ gezien werd, een ‘verplichting’ is, en niet een verdienmodel. Het is dus ‘de boodschap’ (of waar deze naar verwijst) die voorop staat. Waarbij er niet een illusie van ‘hier een keuze in hebben’ is.

Uiteraard kan iedereen zelf op zoek gaan, en vinden, zonder dat daarvoor ‘hulp van derden’ nodig is. De ervaring ‘hier’ leert dat, dat in de praktijk vaak anders uitpakt. Mensen met vragen omtrent deze onderwerpen, duiken regelmatig in ‘de ervaring hier’ op. Deze mensen worden altijd, waar mogelijk ogenblikkelijk, en met alle liefde en plezier ‘geholpen’. Vaak gaat dit ‘tussendoor’, tijdens de dagelijkse gang van zaken, en met gesloten beurzen.

Niet graag gehoorde boodschap

In de praktijk heeft dat tevens wel eens als gevolg, dat ‘ik’ (of eigenlijk ‘de boodschap’) niet altijd een graag geziene gast ben. Iets wat tot bepaalde maatschappelijke gevolgen heeft geleid; waarvan de afhankelijkheid van een zogenaamde participatiewet uitkering er één is. Dat ‘botst’ wel eens waar het ‘telefoonkosten’, ‘kosten voor de website hosting’, of bijvoorbeeld ‘reiskosten’ betreft. (Dit alles niet als ‘klacht’ – essentieel kom ‘ik’ nooit wat tekort – maar als een simpele constatering vanuit de positie van ‘Marcel’, en het niet geloven in – vanwege het niet kunnen ‘zien’ van – hiërarchie, volgens zeggen resulterende in een ‘autoriteitsconflict’.)

Onafhankelijk (Geen reclame)

Als laatste sluit de insteek op STAP uit de MATRIX, het gebruik van reclame en marketing als het ware uit. Vaak gaat het er bij reclame om, om ‘bij mensen verlangen te wekken voor dingen die ze niet nodig hebben’, en/of oplossingen te bieden voor niet bestaande (of al dan niet met een achterliggende agenda, bedachte) problemen – zonder daarbij het doel te hebben ‘het niet bestaan van de problemen’ in het licht te zetten. ‘Hier’ is het idee om mensen nooit langer aan het lijntje te houden dan strikt ‘noodzakelijk’. (Mensen in plaats van ‘klanten’, ‘leads’ of ‘consumenten’.)

Donatie

Het is een win-win-win situatie. Door middel van een donatie, zorg je er voor dat STAP uit de MATRIX, als een onafhankelijk platform kan blijven bestaan, heb je het goede gevoel van waardering tonen, waardoor ik ook nog eens mijn uitbundige levensstijl kan handhaven. :P

Je kunt je steentje bijdragen door een klein bedrag over te maken op rekeningnummer:
Rabobank:

NL27RABO01689.53.781
t.n.v. M.P. Graumans, Tiel
onder vermelding van ‘donatie STAP uit de MATRIX’.

 

Thank You!

STAP uit de MATRIX is op geen enkele manier gelieerd aan een religie, geloofsovertuiging, spirituele stroming, wetenschappelijk model, of welk model, concept of gedachtegoed dan ook. Er zijn geen plannen zich voor welk doeleinde ook te laten inzetten, en er zijn geen plannen dat dit in de toekomst anders zou worden. 

Logo STAP uit de MATRIX

STAP uit de MATRIX