Inspiratie, Muziek, Video en Meer

Muziek, Video’s, en meer Inspiratie

Hier  vind je links naar informatie, inzichten, en mensen, welke bij tijdens mijn proces geholpen hebben. Waarbij zoals altijd geldt dat het er om gaat hoe e.e.a. er voor jou, in jouw belevingswereld uitziet en/of hoe het daar in past.

  • Het heet ‘inspiratie’ en niet ‘een 100% sluitende handleiding’. ;)
  • Dat iets hier gedeeld staat wil niet zeggen dat STAP uit de MATRIX, blind achter alles staat wat wordt gezegd. De verantwoordelijkheid, ligt bij de boodschapper zelf.
  • De interpretatie en afweging is zoals altijd aan jou.
  • Inhoudelijke vragen over wat hier staat gedeeld, kan – en zal – ik dan ook niet (kunnen) beantwoorden.

Video’s, Playlistst en Kanalen

When you need to feel awe about the world again (TED) – Playlist

Social issues (TED) – Playlist

The Banach–Tarski Paradox – Video

Nummer uit 2007 door Marcel Graumans

[Meer volgt.]

Soundtrack

Op een wat minder serieuze noot – er is feitelijk niets wat belangrijk is, laat staan serieus – volgt hier nog een afspeellijst met muziek, welke ‘hier’ als soundtrack dient / diende. Het idee is om de inhoud van deze afspeellijst regelmatig te updaten of aan te vullen.

Ten slotte

Op zoek naar hulp bij het proces van zelfonderzoek, een goed gesprek, of hulp bij het omgaan met  bepaalde levensvragen, dan kun je direct een afspraak maken, of even vragen naar de mogelijkheden.

Kijk op STAP uit de MATRIX voor meer informatie…

Logo STAP uit de MATRIX

* Mocht je STAP uit de MATRIX willen ondersteunen kan dit het best door middel van een donatie, waarmee de kosten en een stukje tijd gecompenseerd kan worden. Kijk voor meer informatie op de pagina doneren, elders op deze website.