Inspiratie, Muziek, Video en Meer

Muziek, Video’s, en meer Inspiratie

Hier  vind je links naar informatie, inzichten, en mensen, welke bij tijdens mijn proces geholpen hebben. Waarbij zoals altijd geldt dat ‘wanneer het punt begrepen is’, de hechting met ‘de persoon’, ‘het inzicht’, of ‘informatie’, weer losgelaten kan worden.

  • Het heet ‘inspiratie’ en niet ‘een 100% sluitende handleiding’. ;)
  • Dat iets hier gedeeld staat wil niet zeggen dat STAP uit de MATRIX, blind achter alles staat wat wordt gezegd. De verantwoordelijkheid, ligt bij de boodschapper zelf.
  • De interpretatie en afweging is zoals altijd aan jou.
  • Inhoudelijke vragen over wat hier staat gedeeld, kan – en zal – ik dan ook niet beantwoorden.

 

YouTube kanalen

Autolyse Autolysis, (‘mijn’ goede vriend) Frits Spoelstra; Kort, bondig, en to the point. Nederlands, Klik hier, om te openen.

Adyashanti. Engels. Zeer uitgebreid, helder, en veel herkenbaar vanuit ‘hier’ gezien. Direct, en zonder poespas en doekjes voor het bloeden.  Klik hier voor het YouTube kanaal van Adyashanti

AhabCaptn, ???; Selectie fragmenten uit de (audio)boeken (enlightenment trilogy) van Jed McKenna. Engels. Klik hier, om te openen.

Soundtrack

Op een wat minder serieuze noot – er is feitelijk niets wat belangrijk is, laat staan serieus – volgt hier nog een afspeellijst met muziek, welke ‘hier’ als soundtrack dient / diende. Het idee is om de inhoud van deze afspeellijst regelmatig te updaten of aan te vullen.

Ten slotte

Op zoek naar hulp bij het proces van zelfonderzoek, een goed gesprek, of hulp bij het omgaan met het ervaren van een existentiële crisis, Klik hier voor de mogelijkheden. Kijk op ‘Spelregels en Disclaimer‘ voor de verwachtingen en voorwaarden. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken.

Kijk op STAP uit de MATRIX voor meer informatie…

Logo STAP uit de MATRIX

* Mocht je STAP uit de MATRIX willen ondersteunen kan dit het best door middel van een donatie, waarmee de kosten en een stukje tijd gecompenseerd kan worden. Kijk voor meer informatie op de pagina doneren, elders op deze website.